Zo smoorverliefd is Anna Drijver. Deze beelden bewijzen dat!

15 september 2013

Anna Drijver speelt op dit moment de hoofdrol in de speelfilm 'Smoorverliefd'. In een interview deze week zei Anna o.a. dat ze zelf heel erg gelukkig is met haar vriend Benja Bruijning, maar dat ze  niet meer smoorverliefd is.

De kriebels zijn minder en Anna is daar blij mee, want als je volgens haar 'smoorverliefd' bent kun je niet meer functioneren. In Benja heeft ze eindelijk de man gevonden met wie ze graag oud wil. De twee wonen al een tijdje samen.

Anna dacht eerder in acteur Tygo Gernandt de liefde van haar leven te hebben gevonden. Ze kon zich volgens eigen zeggen niet voorstellen dat ze ooit met een andere man zou kunnen leven. Toen hun relatie een paar jaar geleden schipbreuk leed, heeft Anna lange tijd last gehad van liefdesverdriet.

Niet voor niets zegt ze in interview echte liefde angstig te vinden. Het kan tenslotte ook pijn doen. Maar hoe Anna er ook over denkt, op deze beelden is toch duidelijk te zien hoe smoorverliefd ze is op haar Benja.

En dat ondanks dat echte liefde er volgens haar eigen zeggen voor zorgt dat je lichaam voortduren vol angst zit. Dat is in dit geval ver te zoeken. De liefde voor elkaar spat er van af!

foto's: Ferry de Kok

Gerelateerde artikelen

Reacties

In de spotlight

Meest gelezen