Vriendin voor DJ Hardwell nog altijd nummer 1. Zie exclusieve foto's

22 oktober 2013

Robbert van de Corput (25), beter bekend als DJ Hardwell, werd vorige week gekozen tot de beste DJ ter wereld. Daarmee liet hij grote namen als Tiesto, Armin van Buuren en Afrojack achter zich,

Voor de buitenstaander mag hij een onbekende zijn, de dansscene kent hem al jaren. Zelfs Rihanna belt hem wanneer zij een 'Hardwell mix' wil hebben. En natuurlijk is Robbert daar zeer trots op.

Het succes stijgt hem gelukkig niet naar het hoofd. Daar zorgen die alleen zijn ouders voor, die al jaren zijn grootste fans zijn, maar ook zijn vriendin Jannick met wie hij al enige jaren een relatie heeft.

Geen gemakkelijke, want Robbert is maar slechts enkele dagen per maand in Nederland. Desondanks hoeft zijn vriendin niet bang te zijn dat hij zijn woonplaats Breda zal inruilen voor een huis in het buitenland.

'Ze staat stevig in haar schoenen en steunt me volledig met wat ik doe. En dat is heel fijn', zei de nieuwe nummer 1 van de wereld in een eerder interview. Ook vorige week zaterdag was zijn vriendin Yannick mee naar het Amsterdam Dance Event waar bekend werd gemaakt dat hij de nieuwe nummer 1 van de wereld is.

Maar ondanks dat hij nu de beste van de wereld is, heeft Robbert ook zijn eigen nummer 1 en dat is vriendin Yannick. En hoe verliefd ze zijn, dat blijkt wel uit deze exclusieve beelden.

foto's: Ferry de Kok

Gerelateerde artikelen

Reacties

In de spotlight

Meest gelezen