Peter Jan Rens zijn vriendin Virginia met spoed opgenomen in ziekenhuis!

11 oktober 2014

Virginia van Eck, de vriendin van Peter Jan Rens is gisteravond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. En dat terwijl Peter Jan en Virginia zijn verjaardag aan het vieren waren. Niet echt een prettig verjaardagscado voor Peter Jan.

Wat is er gebeurd. Aan Paparazzio vertelt een geschrokken Peter Jan: 'We waren gisteravond ter gelegenheid van mijn verjaardag uit eten en ineens kreeg Virginia enorme pijn. We moesten gelijk opstappen. Ik kreeg niet eens meer de gelegenheid om mijn toetje op te eten.

En ineens stortte ze neer op de grond, kermend van de pijn. Ik heb gelijk het alarmnummer gebeld en ik mocht haar niet meer zelf vervoeren naar het ziekenhuis. Korte tijd later werd Virginia met loeiende sirene afgevoerd.

Ik ben de hele nacht in het ziekenhuis gebleven. Ze hadden Virginia al snel morfine gegeven, maar de pijn kwam er toen nog steeds doorheen. Later kreeg ze meer toegediend en verdween de pijn.

De artsen zijn direct met een onderzoek begonnen. Het zijn of nierstenen of het is een ontsteking aan haar blinde darm. Dat is nog niet duidelijk. Ik had me mijn  verjaardag wel anderes voorgesteld. Hoop dat ze snel weer thuis is'

Gerelateerde artikelen

Reacties

In de spotlight

Meest gelezen