Peter Jan Rens reageert op inval FIOD

6 november 2014

Vanochtend vroeg werd bekend dat Justitie en de FIOD een inval hebben gedaan bij een mediabedrijf in Stompetoren. Een bedrijf waar Peter Jan Rens tot afgelopen zomer bestuurder van was.

Het onderzoek dat de FIOD is gestart zou zich richten op 'faillissementsfraude en flessentrekkerij'. Drie mannen zijn gearresteerd. Rens zelf behoort hier niet toe. Paparazzio was benieuwd naar de reactie van Peter Jan Rens.

'Ik werd vanmorgen vroeg wakker en toen las ik dit ook. Ik heb hier niets mee te maken. Het klopt dat ik tot afgelopen zomer er mee te maken had, maar toen heb ik me als bestuurder bij de Kamer van Koophandel laten uitschrijven en ben ik zelf weer opnieuw met iets begonnen.

De mannen die zijn opgepakt ken ik niet. Ik kwam nooit in Stompetoren. Heb dus echt geen idee waar dit over gaat. Ik had er tenslotte geen enkele bemoeienis meer mee. Natuurlijk ben ik ook geschrokken.

Ik trok vanmorgen het gordijn van mijn slaapkamerraam open om te kijken of er soms ook een peloton van de ME voor mijn deur stond. Nee hoor, maar ik heb echt geen enkel idee verder waar dit over gaat' 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties

In de spotlight

Meest gelezen