Emile Ratelband op vrouwenjacht! Zie exclusieve foto's

21 oktober 2013

Emile Ratelband mag dan in scheiding liggen met zijn vrouw Moon, het weerhoudt hem niet om zich te blijven omringen met vrouwelijk schoon. En dat doet hij op zijn eigen wijze. Hij heeft zelfs een zeer originele manier bedacht om aan de ideale vrouw te kunnen komen.

'Ik bezoek regematig premieres en vrijwel altijd ging ik daar tot op heden alleen naar toe. Maar dat is afgelopen. Ik dacht: waarom neem ik niet gewoon twee vrouwen mee.

Hoe ik aan die vrouwen kom? Wel heel simpel: ik doe op mijn Twitter een oproep wie er met mij mee wil naar een bepaalde premiere. Geinteresseerde vrouwen kunnen zich opgeven en de twee die zich het eerste melden mogen met mij mee.

Ik ken deze vrouwen dus niet en dat maakt het zeer spannend. Stilletjes hoop ik  natuurlijk dat ik op deze manier een hele leuke vrouw ontmoet, met wie ik wel verder wil. Uiteraard moet het wel van twee kanten komen.

En zo niet, dan hebben de dames en ik een hele leuke avond. Het is so wie so al een hele leuke manier om vrouwen te ontmoeten en te leren kennen dacht ik zo'.

foto's: Mark Vuurens fotografie

 

Gerelateerde artikelen

Reacties

In de spotlight

Meest gelezen