Primeur: Dit is de vrouw achter Harry Piekema, de filiaalmanager uit de AH commercials. Zie exclusieve foto's

25 september 2013

Wie kent niet het gezicht van Harry Piekema, de filiaalmanager uit de  AH commercials op televisie? Al sinds 2004 is hij een bekend gezicht in vrijwel alle huiskamers. Harry speelt zijn rol zo natuurlijk, dat veel mensen ervan overtuigd zijn dat Harry in het dagelijks leven ook echt filiaalmanager is in een van de vestigingen van de grootgrutter.

Dat er zo weinig van hem bekend is, komt omdat er in zijn contract staat dat hij geen interviews mag geven. Harry komt dan ook vrijwel nooit op premieres of feestjes. Het reclameburo en AH willen hem absoluut exclusief houden.

Buiten zijn werk voor de AH commercials is Harry acteur en regisseur van toneelstukken. Verder mag hij naar de buitenwereld toe geen link leggen met zijn rol als filiaalmanager. Er zijn dan ook weinig foto's van hem in omloop.

En dan al helemaal niet met zijn vrouw Tienke. Al die jaren is Piekema er in geslaagd om haar buiten de publiciteit te houden. Maar het is paparazzio.nl gelukt. Tegen zijn gewoonte in verscheen Harry op de premiere van de film 'De nieuwe wildernis' en ook eens met zijn vrouw.

Alhoewel hij met grote haast naar binnen ging, wist de fotograaf de twee vast te leggen. De reden dat Harry op deze premiere aanwezig was, is omdat hij de overall stem van de film is. Omdat hij niet in beeld is, mocht dit wel van het reclameburo.

Het is nu voor het eerst dat iedereen kan zien wie nu de vrouw is achter de charmante AH filiaalmanager!!

foto's; ferry de kok

 

Gerelateerde artikelen

Reacties

In de spotlight

Meest gelezen